Van harte welkom op mijn website!

 

Zoekt u een gastouder in Lienden? Dan wil ik mij graag even voorstellen.

wp-1473259553462.jpg

Mijn naam is Helen van de Zande en ben geboren op 7 februari 1988. Tot mijn 18e heb ik in Eck en Wiel gewoond, daarna nog een paar jaar in Maurik. Sinds 2010 woon ik in Lienden samen met mijn partner Gerben Pouw en onze twee asiel katten uit één nestje. In Juli 2009 heb in in Tiel aan het ROC mijn diploma gehaald als sociaal pedagogisch werker.

In het werken met kinderen heb ik mijn liefde en passie gevonden, ik heb gewerkt met kinderen in alle leeftijden, met diverse achtergronden, thuissituaties en rugzakjes. Door de hunkering naar meer verdieping, inspraak en uitdaging in mijn werk ben ik in 2014 voor mezelf begonnen als zelfstandig gastouder. 

Ik begrijp dat uw kind uw meest dierbare bezit is. Waar ik het meest van geniet is de pure eerlijkheid, spontaniteit, de ontdektocht en het meekijken naar de wereld vanuit het kind. Geen dag is hier dan ook het zelfde, doordat ik me laat leiden door de fantasie en behoeftes van het kind.

Een goed contact met ouders ervaar ik als de basis om goede zorg aan uw kind te kunnen bieden. Vanuit hier kan ik uw kind een veilige en vertrouwde plek bieden om zich te ontwikkelen en waar later met plezier op terug gekeken kan worden.

Mijn ervaring en ideeën heb ik allemaal samen kunnen brengen in mijn kleinschalige kinderopvang; Helen’s Gastouderopvang. Hiermee heb ik mijn droom kunnen doen uitkomen.