De Woning

Onze hoekwoning staat aan een rustige straat waar enkel bestemmingsverkeer passeert, met aan de overkant van de weg een ruim grasveld met enkele bomen. Een heerlijke plek voor de oudere kinderen om even te kunnen rennen of voetballen. De woning is uitgebouwd aan de achterkant waardoor we binnen veel plek hebben om te spelen. Ook de tuin is ruim en diep met een overkapping waardoor we fijn buiten kunnen zijn. Als we echt lekker willen klimmen en klauteren zijn we in de speeltuin te vinden aan het einde van de straat.

De papa’s en mama’s kunnen gemakkelijk voor de deur parkeren.

Slaapkamer

Boven hebben we het kleine slaapkamertje ingericht voor de opvang, hier staan ledikantjes zodat de kleinsten lekker kunnen slapen. Als er meer rust nodig is bij meerdere kindjes of ze slecht op een zelfde kamer kunnen slapen, is het mogelijk om op onze slaapkamer één van de extra opklapbare ledikantjes te plaatsen.

Met een babyfoon luister ik altijd mee wat er boven gebeurd.

 

 

Binnen spelen

Binnen spelen we in de woonkamer, hier schuif ik vaak de salontafel naar het raam en de stoel naar de zijkant. Hierdoor is er veel ruimte is om te spelen en bewegen. Het speelmateriaal word regelmatig afgewisseld, zo zijn er o.a. houten blokken, auto’s, de Grimm’s regenboog, houten treinbaan en natuurlijk onze nieuwe Wobbel!

Het speelkeukentje staat altijd in de woonkamer, deze doet volgens de kindjes ook prima dienst als winkel en afwas station.

Naar Buiten

Zodra het weer en de omstandigheden het een klein beetje toe laten zijn wij dagelijks buiten te vinden. We gaan er op uit met de bakfiets, duowagen of buggy. Zijn in de speeltuin te vinden of in de achtertuin.